Hei, verden!

Hello world!

Skrevet 19/01/2018 av hssenior oppdatert 22 juli 2018

Welcome to WordPress. Velkommen til vår hjemmeside

Dette er vår nye hjemmeside og blog. Fra nå av trenger ikke leder eller sekretær å gå om hlalnes@online.no for å legge til innlegg eller endre på hjemmesidene. Alt ligger nå på serveren og kan nåes fra hvorsomhelst, selv fra Spania om nødvendig. For å logge in får bruker et brukernavn og passord. Deretter kan f.eks. leder skrive sin senior info eller annet direkte på hjemmesiden/bloggen.

Referat fra styremøtet 1 august finnes under REFERATER.

På årsmøtet 7 februar 2018 ble det gjort noen endringer/oppdateringer av vedtektene. Det gjelder innholdet i § 2, 4 c, 5 og §7 Dette på grunn bl.a. av at Storebrand Pensjonstjenester har overtatt administrasjonen av våre pensjoner.

Hei !       Jeg har forsøker å endre vår hjemmeside til WordPress,  jeg aner ikke hva jeg driver med, men nå får vi se hva galt jeg har gjort. Jeg har en versjon fra før på en annen server som jeg skal forsøke å kopiere over. Så får vi se om jeg greier å rasere hele hjemmesiden.

Det vil ta noen timer før jeg får alt på plass, men det verste er over. Det er over ett år siden jeg startet og dess mer jeg lærte dess mindre forsto jeg. Men nå har jeg stupt ut i det.  Det er som å stupe i grumsete vann uten å vite hva som lurer under overflaten.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hei, verden!

  1. Hei, dette er en kommentar.
    For å starte med moderering, redigering og sletting av kommentarer, vennligst gå til Kommentar-skjermen i kontrollpanelet.
    Kommentar-avatarer kommer fra Gravatar.

Legg igjen en kommentar