Neste møte 5. januar

Neste møte er 5. januar avlyst

Hei alle medlemmer.

På grunn av Corona restriksjoner er møtet onsdag 5. januar avlyst.

Om det blir årsmøte 2. februar vil tiden vise, dette kommer vi tilbake til når restriksjoner og anbefalinger tillater at vi samles.

Ønsker alle medlemmer og familier et Godt Nytt År.

Hilsen HSSK
Hadle

Medlemsmøte 1. desember.
Medlemsmøtet 1. desember ble gjennomført med totalt 33 medlemmer tilstede. Det ble servert smørbrød og kaffe. Flott at i er igang igjen

Medlemsmøte 3. november.
Medlemsmøtet 3. november ble gjennomført med totalt 39 medlemmer tilstede. Flott at i er igang igjen.

Medlemsmøte 4. august.
Under forutsetninger av koronarestriksjoner ikke stopper oss, vil vi arrangere medlemsmøte onsdag 4. august 2021, Kl. 12:00 – 14:00 på Sola Strandhotel. (Vi regner med at de fleste er vaksinert). I den anledning blir det med en lunchpakke og kaffe på klubbens regning.
På grunn av lunchpakke må vi ha tilbakemelding innen søndag 1. august. (Jeg kommer tilbake med purring på et senere tidspunkt).
Påmelding kan sendes på E-mail:  hadle.eide.dahle@lyse.net eller SMS til 907 49 339.
Medlemskontinget 2020/2021
I og med at det ikke har vært noen aktivitet på 1 år finner vi det riktig at medlemskontingenten (kr. 500) dekker medlemsskapet for 2020 og 2021. Nye medlemmer betaler i henhold til statuttene. Vi har ikke gått gjennom medlemsdatabasen enda, men nødvendig purring kommer for de som ikke har betalt.

Julebord 2021
Vi planlegger julebord i år. Sett av fredag 26.november til tradisjonelt julebord og opphold for de som ønsker det. Detaljer, priser og påmeldinger kommer vi tilbake til i god tid.

Aktiviteter tilknyttet medlemsmøtene.
Om noen har ideer eller ønsker å bidra med noe på våre felles medlemsmøter ønsker vil gjerne tilbakemelding. Vi er «hungrige» på aktiviteter/innnslag. Kom med forslag.

Styret ønsker alle en god sommer.

For styret HSSK
Hadle Eide Dahle

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.