Neste møte 1. desember

Neste møte er 1. desember.

Hei alle medlemmer.

Onsdag 1. desember blir det medlemsmøte i Flymuseets lokaler kl. 11:00 for drøs og hygge.

Hilsen
Hadle

Medlemsmøte 3. november.
Medlemsmøtet 3. november ble gjennomført med toltal 39 medlemmer tilstede. Flott at i er igang igjen.

Medlemsmøte 4. august.
Under forutsetninger av koronarestriksjoner ikke stopper oss, vil vi arrangere medlemsmøte onsdag 4. august 2021, Kl. 12:00 – 14:00 på Sola Strandhotel. (Vi regner med at de fleste er vaksinert). I den anledning blir det med en lunchpakke og kaffe på klubbens regning.
På grunn av lunchpakke må vi ha tilbakemelding innen søndag 1. august. (Jeg kommer tilbake med purring på et senere tidspunkt).
Påmelding kan sendes på E-mail:  hadle.eide.dahle@lyse.net eller SMS til 907 49 339.
Medlemskontinget 2020/2021
I og med at det ikke har vært noen aktivitet på 1 år finner vi det riktig at medlemskontingenten (kr. 500) dekker medlemsskapet for 2020 og 2021. Nye medlemmer betaler i henhold til statuttene. Vi har ikke gått gjennom medlemsdatabasen enda, men nødvendig purring kommer for de som ikke har betalt.

Julebord 2021
Vi planlegger julebord i år. Sett av fredag 26.november til tradisjonelt julebord og opphold for de som ønsker det. Detaljer, priser og påmeldinger kommer vi tilbake til i god tid.

Aktiviteter tilknyttet medlemsmøtene.
Om noen har ideer eller ønsker å bidra med noe på våre felles medlemsmøter ønsker vil gjerne tilbakemelding. Vi er «hungrige» på aktiviteter/innnslag. Kom med forslag.

Styret ønsker alle en god sommer.

For styret HSSK
Hadle Eide Dahle

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.