Medlemsmøter 2023

Neste møte onsdag 4 oktober kl 11:00

Bildet fra besøk hos 330 skv. er flyttet til Album.

Invitasjon til 330 skv 50 årsjubileum

Onsdag 7. juni 2023

Hei HSSK medlemmer

Onsdag 7. juni er vi som er medlemmer i HSSK invitert til 330 Skv./Leonardo.

Opplegget blir i store trekk :

Oppmøte: Hovedvakta til Sola Flystasjon, like ved Hellestø Bilpaviljongen. Kl 11.00.

Påmelding: For å få til en smidig innsjekk ved ankomst må vi levere navneliste med fødselsedato i forkant. Påmelding skjer til Hadle via E-mail (hadle.eide.dahle@lyse.net) eller SMS (90749339) innen  4. juni. 

Parkering: Det er parkeringsmuligheter inne på basen, men det oppfordres til at flere kjører sammer. Vær oppmerksom på at det er nye parkeringsrestriksjoner i Solakrossen, for de som parkerere utenfor.

Opplegget skissert fra 330 Skv. /Leonardo :
Bassert på av vi blir ca. 50 deltakere deles dere inn i tre grupper. Pål, Eirik og Thor (omvisere) leder en gruppe hver, som dekker h.h.v. Vedlikeholdsskvadronen, 330 Skvadronen og Leonardo sin rolle, herunder blir det antagelig visning av en video samt omvisning i Hangar 3A (330 + vedlikehold), samt JAAMO (Joint Aircraft Availability Management Office). Hvis vi estimerer ca 1.5 time per gruppe før rotasjon til neste presentasjon, så blir totalt tidsforbruk for gjennomføring av programmet ca 4.5 timer.

Om det er noen spørsmål om besøket, vennligst ta kontakt Einar eller Hadle.

Følg med på vår hjemmeside «HSsenior.org» for eventuelle oppdateringer.

Hilsen
HSSK
Hadle Eide Dahle
Sekretær.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.